Hoe zit het met jouw HUIDconditie?

Posted · Add Comment

Bij de HUIDexpert zal je HUIDCONDITIE en intrinsiek huidtype bepaald worden. Door op deze manier te werken zullen je producten veel beter afgestemd zijn op jouw huidtype en dus voor betere resultaten zorgen. Vraag zeker naar de HUIDanalyse bij een huidexpert bij je in de buurt.

Een huid wat?

Je huidconditie is zo belangrijk voor de keuze van je producten! Een conditie is het gevolg van je leefgewoonte, verzorging en nog zoveel meer. Heb je last van een lipide beschadiging door verkeerd gebruik van je reiniger? Of heb je juist een verhoornde huid omdat je cellen teveel op elkaar zijn blijven plakken? Op niveau van celbeschadiging, zonverbrande huid, vetzuren, talgwaarden, pigmentgevoeligheid, reactiviteit, enzoveel meer, bepalen HUIDexperten met een kwaliteitslabel, jouw huidtype.

Dit bepaalt of je productkeuze resultaat zal boeken. Samen met continuiteit, volharding. Het is net hetzelfde als sporten: het helpt zolang je het blijft doen. Dus opnemen in je dagelijkse verzorging!

Hoe vaak wij al dames ontvangen hebben die verbaasd zijn dat na 1 behandeling niet ineens die puistjes als sneeuw voor de zon verdwenen zijn of na jaren zonnebaden op je 50 ste na 3 behandelingen nog steeds niet alle rimpels weg waren gestreken… Ook belangrijk om te onthouden: helaas kan een schoonheidsspecialist noch een HUIDexpert niet toveren. Er zal, net zoals bij sport, tanden poetsen etc.., doorzetting en herhaling nodig zijn.

Krijg je op je 60 ste nog terug de huid van toen je 35 was? Neen. 30% is hormonale veroudering, afname van de huidvetten en hormonen en het gedeelte dat genetisch is bepaald. Maar dan blijft er nog altijd 70% waar jezelf aan kan werken. En het loont echt de moeite!

Zelf probeer ik met mijn 50 jaar een naturel voorbeeld te zijn, zonder botox of fillers, en te bewijzen dat de juiste verzorgingsproducten en regelmatige doelgerichte instituut-behandelingen wel degelijk in een mooie gezonde huid resulteren.

Zelf probeer ik een voorbeeld te zijn zonder overdrijven. Geen overdreven zon maar wel genieten van het mooie weer met een goede zonnefilter en een hoed. Want dit blijkt de beste bescherming te zijn tegen bijkomende rimpels of het verergeren van bestaande. Wist je dat?  Ook geen overdreven make-up en zeker veilige minerale make-up die mijn huid juist gaat verzorgen ipv uitdrogen of beschadigen. Het zit hem vaak in de kleinere details. En met zo een minerale poeder bescherm je de huid vaak ook nog eens extra. De kostprijs? Ik denk dat ik met 350 euro per 5 maanden ruim toekom. Dus nog geen 70 euro per maand. De aanschaf is dan soms misschien ietje duurder. Maar het herstellen van een beschadigde huid gaat je meer geld kosten!

Mijn foto hierboven om je te laten zien Als founder van het kwaliteitslabel HUIDexpert, wens ik je veel succes met je zoektocht naar de juiste verzorging voor jouw huid ;).

Comments are closed.