Professionalisering van je instituut

Huidcentrum Vlaanderen is er speciaal voor de gediplomeerde schoonheidsspecialisten die op een hoger niveau willen werken.

De stap tussen de dermatoloog en het schoonheidssalon.

Wil jij je specialiseren in het analyseren en behandelen van huidproblemen, dan zijn deze masterclass en modules ideaal voor jou.

Je kan deze volgen zoals het jou past, verdelen over verschillende periodes, helemaal op je eigen tempo.

Voordelen lidmaatschap MET behalen examen!

KWALITEITSLABEL

Na het slagen van de proef mag je het kwaliteitslabel HUID!Expert gebruiken in al je communicatie
(social media, website, dermatologen).

Het kwaliteitslabel is een onderscheiding voor hen die kennis opbouwen en zich bijscholen in huidanalyse en het adviseren van duurzame oplossingen.


Huidcentrum Vlaanderen leert je tijdens de opleidingen de juiste woordenschat om beter samen te werken met dermatologen en andere artsen.


Je speelt een belangrijke rol in het behandelen, adviseren en doorverwijzen van mensen met huidproblemen.

 

NETWERK

Samen kunnen we meer bereiken en het grote publiek laten weten dat er zoiets bestaat als " de stap tussen de dermatoloog en het schoonheidssalon" en dat jij daar één van bent!

Als lid met kwaliteitslabel word je door ons gepromoot op social media, op de website, in onze communicatie naar buiten toe, in filmpjes,…

MARKETINGMATERIAAL

Verkrijgen van foto materiaal om te gebruiken in je instituut: posters, fiches...

 

HULPLIJN

Extra hulplijn: ondersteuning in advies bij huidproblemen. De afgelopen tijd krijgen we veel vragen over advies naar klanten toe: foto's van klanten met vragen, ook over toestellen en producten wordt ons advies gevraagd. Wij beantwoorden deze vragen enkel voor onze leden.

BRAINSTORM

Gratis deelname aan ronde tafelgesprekken en brainstormsessies.

 

Voordelen lidmaatschap ZONDER behalen examen!

HULPLIJN

Extra hulplijn: ondersteuning in advies bij huidproblemen. De afgelopen tijd krijgen we veel vragen over advies naar klanten toe: foto's van klanten met vragen, ook over toestellen en producten wordt ons advies gevraagd. Wij beantwoorden deze vragen enkel voor onze leden.

 

EVENTS

Gratis deelname aan HUIDEXPERT dagen, ronde tafelgesprekken en brainstormsessies.

 

Word vandaag nog lid

Klik hier

Samenwerken en kennis en kunde delen

Huidcentrum Vlaanderen helpt jou om je zelf en je instituut te professionaliseren. Van jou wordt immers verwacht dat je als ondernemer een stevige groeiambitie hebt en dat je als vakspecialist je professionaliseert in nieuwe technieken en inzichten. Kwaliteitslabel- opleidingen op hoog niveau - Huidanalyse - intrinsieke huid versus huidconditie

Professionalisering van je instituut

Huidcentrum Vlaanderen is erop gericht je potentieel ten volle te benutten. Je staat immers niet alleen. Door samen te werken en door kennis en kunde te delen word je ondersteund als vakman en als ondernemer.

 

Lidgeld

Het lidgeld is jaarlijks vastgelegd op €250,- excl. BTW. Hierin zitten bovenstaande voordelen vervat.

Ondersteuning ter plaatse in je zaak: je kan een halve dag organiseren met onze aanwezigheid met een 3D huidfototoestel: wij nemen foto's en doen de analyse samen met jou.

Voor € 150,- extra zetten wij jouw foto erbij en je gegevens bij op de kaart van onze website

Mogelijkheid tot aankopen van speciale boekjes en ander materiaal (zoals het acne boekje : dit naar je klanten toe)

 
 
Schrijf je in op onze nieuwsbrief!